Barcelona is ideaal om er een paar dagen tussenuit te gaan. Dwalend door het centrum van Barcelona ontdekt u tussen de vele statige gebouwen opeens een gevel die elke beschrijving tart: werk van architect Gaudi. Zijn onnavolgbare bouwwerken zoals de nog steeds onvoltooide Sagrada Familia en de talrijke historische monumenten die de stad rijk zijn, maken Barcelona tot het grootse openluchtmuseum aan de Middellandse Zee. De Ramblas mag u bij een stedentrip of een weekend weg naar Barcelona niet vergeten. Barcelona’s beroemdste boulevard heeft weer heel andere genoegens te bieden. Vanaf de haven tot de Plaza de Catalunya wisselen hotels, winkels, marktjes terrassen en restaurantjes elkaar af.

Er is werkelijk voor iedere doelgroep genoeg te doen. Veel bezienswaardigheden zijn op loopafstand van elkaar gelegen maar het openbaar vervoer is ook erg goed geregeld in de stad.

Barcelona met kinderen

Barcelona is een ideale stad voor een stedentrip met de kinderen. De stad biedt voldoende mogelijkheden die kinderen leuk vinden daarnaast kan een dagje stad afgewisseld worden met een dagje op het strand van Barcelona. Barcelona ontdekken met kinderen is prima te doen. Wij hebben een aantal aanraders op een rijtje gezet die uw kinderen zeker leuk vinden.

Als uw kinderen grote voetballiefhebbers zijn dan mag een bezoek aan het stadion Camp Nou van FC Barcelona niet ontbreken. Maak een rondleiding en laat hen ontdekken waar hun grote helden zich omkleden. Tijdens een bezoek aan het stadion bezoekt u ook de fan shop, grote kans dat de kids een voetbaltenue van deze prachtige club willen. Ook kunt u bij boeking entreetickets voor een wedstrijd van FC Barcelona boeken.

 

 

 

Algemeen Groepsrondreis
Reisduur is 5 dagen
Vliegtuigreis
Verzorging tijdens de rondreis Volgens beschrijving
Goed om te weten We verwachten dat onze reizigers goed ter been te zijn en een redelijke basisconditie hebben. Tijdens onze reizen zie je veel: dit betekent ook dat je soms een flinke afstand moet lopen, de bus kan niet op iedere plek parkeren. Ook wissel je vaak van accommodatie en onderneem je dus veel. We gaan er daarom van uit dat onze gasten zelfstandig kunnen reizen of anders een reisgenoot hebben die bijvoorbeeld helpt bij in- en uitstappen van de bus. Ben je rolstoelgebonden of echt slecht ter been, dan zijn onze rondreizen niet geschikt.

Optioneel entreegelden
Inclusief Vlucht Amsterdam – Barcelona, Hotel verblijf, Logies ontbijt, Barcelona stadstour met de gids, Transfers
Exclusief Entreegelden