Amsterdam is de bruisende hoofstad van Nederland, gelegen in Noord-Holland. De stad is rijk aan cultuur, historie en bezienswaardigheden, maar telt ook een grote hoeveelheid leuke restaurants, café’s, kroegen en nachtclubs. Amsterdam is een stad die niet snel verveelt. In dit artikel vindt u tips om uw verblijf in Amsterdam zo leuk mogelijk te maken. Of u nu op zoek bent naar historie en cultuur of naar lekker eten en leuk uitgaan. Alles is mogelijk in de stad Amsterdam!

 

Algemeen Klein of Grote Groepen
Tour in drie talen Engels,Nederlands en Turks
Leuke attracties of toeristische activiteiten
Verzorging tijdens de rondreis Volgens beschrijving
Goed om te weten We verwachten dat onze reizigers goed ter been te zijn en een redelijke basisconditie hebben. Tijdens onze reizen zie je veel: dit betekent ook dat je soms een flinke afstand moet lopen, de bus kan niet op iedere plek parkeren. Ook wissel je vaak van accommodatie en onderneem je dus veel. We gaan er daarom van uit dat onze gasten zelfstandig kunnen reizen of anders een reisgenoot hebben die bijvoorbeeld helpt bij in- en uitstappen van de bus.
Het is ook mogelijk om het programma samen te stellen aan de hand van het verwachtingen , hobbys en interesses van de reizigers.
Optioneel entreegelden/lunchpakket/diner te boeken.
Inclusief Vlucht Amsterdam – Colombo en v.v. met Qatar Airways (met overstap in Doha)
Exclusief Entreegelden

 

Tour beordelingen

06/02/2018

Mijn vrouw en ik waren erg blij met de privé tour van Amsterdam en reis naar de Keukenhof. Hoewel we een bezoek aan de tuinen in het naseizoen waren we nog getrakteerd op enkele prachtige tulpen en orchideeën

06/02/2018

Zeer aangenaam boottochtje. Goede uitleg doormiddel van oortjes. Het lichtfestival was niet echt een meerwaarde aan de trip. Dit was wel een meerkost… Plaatsgenoeg op de boot. Veel info over Amsterdam je krijgt een andere kijk.

Leave a Review