Uitgevoerd in Turkije, geregeld in NEDERLAND

Wilt u een verbetering aan uw haar, neus, gebit of een andere plek van uw lichaam? Dan kan plastische chirurgie een oplossing zijn.

Vanuit onze gespecialiseerde kantoor in Nederland verzorgen wij cosmetische reizen. Voor de operatieve ingrepen werken wij samen met gerenommeerde Turkse chirurgen in Istanbul. Zodat u snel de beste behandeling krijgt terwijl u voor al uw vragen, intake gewoon bij ons in NEDERLAND terecht kunt.

Algemeen

Wat houdt een haartransplantatie in Turkije precies in?

Bij een haartransplantatie in Turkije worden er haren getransplanteerd. Dit klinkt wellicht simpel, maar is het zeker niet. Deze behandeling behoeft veel kennis, expertise en ervaring. Wanneer een haartransplantatie arts deze drie zaken heeft, kunt u rekenen op een mooi haartransplantatie resultaat.

Er wordt onderscheid gemaakt tussen drie verschillende soorten haartransplantaties:

  • FUE haartransplantatie methode. Bij deze methode worden de grafts één voor één getransplanteerd. De zogenaamde grafts worden met een dun boortje uit het donorgebied gehaald. Er is daarom geen groot litteken zichtbaar. Meestal zijn er zelfs helemaal geen littekens zichtbaar. Een voordeel van deze behandelmethode is dat de hersteltijd kort is, dat er geen littekens zichtbaar zijn en dat de grafts verdeeld uit het donorgebied kunnen worden gehaald.
  • FUT haartransplantatie methode. Bij deze methode wordt er een reep uit uit het donorgebied verwijderd. Deze reep huid wordt onder een microscoop gelegd. Vervolgens worden met een klein en scherp mesje de grafts onderverdeeld in groepjes met één tot vier haren. Het grootste nadeel van deze behandeling is het litteken dat hierdoor achter blijft. De huid wordt wel gehecht, maar er blijft altijd een behoorlijk litteken zichtbaar. Dit litteken wordt tegenwoordig vaak behandeld door middel van micro haar pigmentatie.
  • HaarStamcel transplantatie methode. Bij deze methode worden de grafts ook één voor één getransplanteerd, net als bij de FUE haartransplantatie methode. Er is één kliniek die deze behandeling uitvoert. Volgens deze kliniek is het belangrijkste voordeel van deze methode dat het donorgebied langer intact blijft. Waarom u moet kiezen voor een haartransplantatie in Turkije leest u in de volgende paragraaf.
Verzorging tijdens de rondreis op basis van vlucht en 4 dagen hotel verblijf en de behandeling

consultatie, haar analyse, speciale haar lotion

Goed om te weten
Het is ook mogelijk om het programma samen te stellen aan de hand van het verwachtingen en het kan uitgebreid mogelijk

Tour beordelingen

There are no reviews yet.

Leave a Review