Verlies jezelf in de straten van Milaan, dé modehoofdstad van Italië, waar winkelstraten, historische gebouwen en musea elkaar afwisselen. Tijdens een stedentrip in Milaan kom je terecht in het mekka voor modefanaten en cultuurliefhebbers. Ga shoppen in de Via Monte Napoleone of breng een bezoek aan een van ‘s werelds grootste kathedralen: Il Duomo. Tussendoor kun je ook genieten van de heerlijke Italiaanse keuken.

 

 

Algemeen Groepsrondreis
Reisduur is 3 a 4 dagen
Vliegtuigreis
Verzorging tijdens de rondreis Volgens beschrijving
Goed om te weten We verwachten dat onze reizigers goed ter been te zijn en een redelijke basisconditie hebben. Tijdens onze reizen zie je veel: dit betekent ook dat je soms een flinke afstand moet lopen.
Geniet tijdens uw stedentrip Milaan van deze prachtige en statige stad. Milaan kan zich meten met alle grote steden in Europa; winkelstraten met fraaie winkels en vooral op modegebied de laatste snufjes, exclusieve restaurants. Milaan is chique. Tijdens uw stedentrip Milaan zult u ook de andere kant van Milaan ontdekken. Een stad met cultuur en prachtige pleinen en gebouwen. Een stedentrip Milaan is een kennismaking met vroeger en nu.
Samen flaneren door de straten van Milaan. Naast een modestad, is het ook zeker een romantische stad om te genieten met zijn tweeën. Weg van de drukte kunt u genieten in de diverse parken die de stad rijk is of een terrasje pakken in de gezellige wijk Navigli. Milaan is zeker een stad die u samen gezien moet hebben!
Inclusief Vlucht Hotel op basis van logies en ontbijt, transfers, Milaan excursie
Exclusief Entreegelden

 

Tour beordelingen

There are no reviews yet.

Leave a Review