Een romantische gondelvaart door de smalle grachten: dat is nog eens een goede start van uw verblijf in Venetië! Vanaf het water kunt u deze betoverende stad uitgebreid bekijken. Prachtig versierde gebouwen en talloze bruggetjes trekken aan uw oog voorbij. Eenmaal weer op de kade kunt u dwalen in een labyrint van smalle straatjes en imponerende pleinen. Welkom in dit waterrijke sprookje.
Buitengewoon bijzonder is het Dogenpaleis (Palazzo Ducale), de plek waar de vroegere bestuurders (Dogen) van Venetië woonden en regeerden. Dit paleis mag u echt niet missen: hier vindt u een gouden trap, de trap der reuzen, de mooiste zaal aller tijden en als klap op de vuurpijl: het grootste schilderij ter wereld!
Venetiaans glas is vermaard over de hele wereld: dat moet u met uw eigen ogen gaan bekijken! Een bezoek aan het Glasmuseum op het glasblazerseiland Murano is gegarandeerd een bijzondere ervaring. In dit museum ziet u het helderste glas ter wereld, superscherpe spiegels en de eerste brilglazen. U kunt hier ook prachtig glaswerk aanschaffen.
Venetië heeft veel kerken, maar de San Marco Basiliek is zonder twijfel de meest spectaculaire. Deze kerk is genoemd naar de beschermheilige van Venetië: de evangelist Marcus. U voelt zich zeker overweldigd tijdens een bezoek aan deze basiliek: fantastische mozaïeken, talloze verschillende bouwstijlen en zelfs een echte schatkamer trekken aan u voorbij. Dat mag u niet missen!

 

Algemeen Groepsrondreis
Reisduur is 4dagen 3 nachten 2.10.2023-05.10.2023
Vliegtuigreis
Verzorging tijdens de rondreis Logies Ontbijt
Goed om te weten We verwachten dat onze reizigers goed ter been te zijn en een redelijke basisconditie hebben. Tijdens onze reizen zie je veel: dit betekent ook dat je soms een flinke afstand moet lopen, de bus kan niet op iedere plek parkeren. Ook wissel je vaak van accommodatie en onderneem je dus veel. We gaan er daarom van uit dat onze gasten zelfstandig kunnen reizen of anders een reisgenoot hebben die bijvoorbeeld helpt bij in- en uitstappen van de bus. Ben je rolstoelgebonden of echt slecht ter been, dan zijn onze rondreizen niet geschikt.
Er word veel gelopen als Travel Hallo adviseren we voor goede comfortabele schoenen en kleren.
Optioneel Burano en Murano eilanden tour te boeken ter plaatsen
Inclusief Vliegticket, Hotel verblijf op basis van Logies en ontbijt, Tour in Venetie met Professionele gids, Transfers.

prijzen zijn op basis van 2 /3 of 4 person kamer per persoon

Exclusief Entreegelden
Eventuele Eilanden tour

 

Tour beordelingen

There are no reviews yet.

Leave a Review