De zeer bezienswaardige Italiaanse stad Pisa ligt in de regio Toscane. Wereld beroemde gebouwen zoals de scheve toren en de kathedraal trekken jaarlijks miljoenen toeristen naar Pisa. Er is natuurlijk veel meer te zien. Een mooi verschijnsel om gade te slaan is hoe andere toeristen op de foto gaan met de toren van Pisa. Je wilt niet weten hoeveel keer dat de toren binnen een etmaal zogenaamd omvergeduwd wordt.
Er zijn heel veel andere historische gebouwen, pleinen en paleizen te vinden die zeker de moeite waard zijn. Zeker qua kunst en architectuur is Pisa een interessante stad te noemen. We hebben getracht de meest bijzondere bezienswaardigheden voor je samen te stellen.

 

Algemeen Groepsrondreis
Reisduur is 5 dagen
Vliegtuigreis
Verzorging tijdens de rondreis Volgens beschrijving
Goed om te weten We verwachten dat onze reizigers goed ter been te zijn en een redelijke basisconditie hebben. Tijdens onze reizen zie je veel: dit betekent ook dat je soms een flinke afstand moet lopen, de bus kan niet op iedere plek parkeren. Ook wissel je vaak van accommodatie en onderneem je dus veel. We gaan er daarom van uit dat onze gasten zelfstandig kunnen reizen of anders een reisgenoot hebben die bijvoorbeeld helpt bij in- en uitstappen van de bus. Ben je rolstoelgebonden of echt slecht ter been, dan zijn onze rondreizen niet geschikt.
Inclusief Vlucht Hotel Logies ontbijt en excursie
Exclusief Entreegelden
Eventuele lokale gidsen

Tour beordelingen

There are no reviews yet.

Leave a Review