Alle wegen leiden naar Rome. Wij nemen je graag mee naar deze Eeuwige Stad, waar het heden en de vele monumenten en gebouwen uit het verleden elkaar ontmoeten. Van het strak geordende patroon van de Romeinen, via de uitbundige pracht en praal uit de middeleeuwen en de renaissance naar de heerlijke Italiaanse mentaliteit van nu: Rome heeft het allemaal! Om optimaal van de tijd in Rome te kunnen genieten, zullen we grotendeels met het openbaar vervoer reizen. Deze stedenreis met álle hoogtepunten, wordt begeleid door onze meest ervaren reisleiders, Rome-kenners bij uitstek.

 

 

Algemeen Groepsrondreis
Reisduur is 4 dagen
Vliegtuigreis
Verzorging tijdens de rondreis Volgens beschrijving
Goed om te weten We verwachten dat onze reizigers goed ter been te zijn en een redelijke basisconditie hebben. Tijdens onze reizen zie je veel: dit betekent ook dat je soms een flinke afstand moet lopen, de bus kan niet op iedere plek parkeren. Ook wissel je vaak van accommodatie en onderneem je dus veel. We gaan er daarom van uit dat onze gasten zelfstandig kunnen reizen of anders een reisgenoot hebben die bijvoorbeeld helpt bij in- en uitstappen van de bus. Ben je rolstoelgebonden of echt slecht ter been, dan zijn onze rondreizen niet geschikt.
Het is ook mogelijk om het traject Nuwara Eliya-Bandarawela per trein af te leggen (prijs op basis van treinticket 2e klasse ca. € 16 per persoon, 1e klasse ca. € 25 per persoon, ter plaatse te boeken, afhankelijk van beschikbaarheid).
Optioneel entreegelden van Colosseum en Roma Forum
Inclusief Vlucht Amsterdam Hotel Logies en ontbijt Transfers en excursie
Exclusief Entreegelden
Diner

 

Tour beordelingen

There are no reviews yet.

Leave a Review